Een nieuwe huisarts: Jaap Vonk

Graag willen wij u op de hoogte brengen van een verandering in uw huisartsenpraktijk. Per 1 april zal Jasper Visscher worden opgevolgd door Jaap Vonk.

Voor eventueel aanvullende vragen, schroom niet om contact op te nemen.

Klik hier om de informatie te downloaden (pdf)

Jasper Visscher

Jasper Visscher

In 2016 werd huisartsenpraktijk Plantenga-Visscher opgericht, nadat Willemijn Plantenga en ik de praktijk van echtpaar Volkers hadden overgenomen.
De afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier in de praktijk gewerkt en zorg geleverd aan onze patiënten.
In 2020 zal de samenstelling van de praktijk echter veranderen. In verband met een nieuwe baan van mijn vrouw, ben ik met mijn gezin verhuisd naar een ander deel van het land. Hierdoor is het voor mij helaas niet meer mogelijk om te blijven werken in de praktijk.
Per 1 april 2020 zal Jaap Vonk mij opvolgen en de praktijk voortzetten samen met Willemijn Plantenga.
Het is mij een waar genoegen om uw huisarts te zijn geweest.
Vriendelijke groeten,
Jasper Visscher
Jaap Vonk

Jaap Vonk

Graag stel ik mij aan u voor.
Mijn naam is Jaap Vonk. Per 1 april zal ik de werkzaamheden van Jasper Visscher overnemen en daarbij gaan samenwerken met Willemijn Plantenga.

De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts gewerkt in Nijmegen en omgeving. Het laatste half jaar heb ik met veel plezier in praktijk de Brug waargenomen en daarbij reeds een aantal van u mogen leren kennen. In het verleden heb ik enige tijd gewerkt op de spoedeisende hulp en afdeling neurologie in ziekenhuis Rijnstate en in de psychiatrie.

Persoonlijk vind ik continuïteit van zorg en een open communicatie belangrijk. Ik heb een brede interesse in de geneeskunde, wat goed tot recht komt in de huisartsgeneeskunde. Ik kijk er naar uit om samen met Willemijn Plantenga de huidige praktijk voort te zetten en ook de zorg te leveren die u nu van uw huisarts gewend bent.
Met vriendelijke groet,
Jaap Vonk